PROGRAMUL tău de 48 de zile spre CARIERA VOCAȚIONALĂ- Partea 1 - Consiliere Vocationala

PROGRAMUL tău de 48 de zile spre CARIERA VOCAȚIONALĂ- Partea 1

450 2

Programul tău de 48 de zile spre cariera vocațională- Partea 1

Pregăteșe-te pentru noile reguli! Acesta este momentul adevărului. Aceasta nu este doar un alt articol de citit; acesta este un proces care să te ajute să urmezi calea unei activități semnificative, cu finalitate și profitabile. Urmează acest proces pas cu pas și îți vei vedea visele îndeplinite și vei experimenta bucuria extraordinară de a desfășura o muncă care îți eliberează pasiunile și abilitățile cele mai puternice. Citește în continuare despre programul tău de 48 de zile spre cariera vocațională– Partea 1.

Urmează acest program, astfel încât să îți schimbi radical nivelul de succes dacă ai simțit vreodată că munca ta este doar un schimb necesar pentru a obține un salariu.

Urmează fiecare pas și continuă chiar dacă simți că ai putea lucra mai mult la un anumit pas. Ar fi bine să faci o scurtă trecere în revistă și să citești câteva dintre exemplele de persoane care și-au schimbat în mod dramatic viziunea asupra muncii, deoarece au descoperit acel loc în care diferența dintre muncă și joc devine imperceptibilă.

Acesta este un proces pentru care te ajută să treci prin acele puncte de tranziție inevitabile și probabil nedorite din viața ta. Bifează activitățile zilnice pe măsură ce le finalizezi. Vezi cum te apropii din ce în ce mai mult de munca pe care o iubești. Programul tău de 48 de zile spre cariera vocațională- Partea 1.

Pornește numărătoarea inversă – astăzi este „Ziua numărul unu”. Iată câteva sugestii de început pentru acest proces:

  • Vorbește cu toți; nu fi secretos. Spune oamenilor despre planurile tale viitoare. Împărtășirea ideilor te va ajuta să crezi că acestea sunt realizabile – și îți va reafirma angajamentul de a le face să devină realitate.
  • Integrează toate materialele pe măsură ce le finalizezi. Fiecare piesă este importantă pentru a defini cu precizie cea mai bună oportunitate pentru tine.
  • Acest program este conceput pentru a-ți ocupa aproximativ 30 de minute pe zi, în următoarele 48 de zile. Fii perseverent în a acorda cel putin acest timp în fiecare zi. Nu plănui să recuperezi în weekend. Materialul va deveni mai real dacă vei digera o porție mică în fiecare zi.
  • Scrie răspunsurile la întrebările “Numărătoarea inversă până la locul de muncă pe care îl iubesc” de la sfârșitul fiecărui articol. Planul tău va deveni mai real dacă îl scrii. Nu mai spera că doar gândirea generală îți va schimba viitorul. Fără un plan clar, vei repeta ceea ce ai făcut deja. Bifează activitatea zilnică pe măsură ce o finalizezi.
Citeste  MOTIVARE, implicare sau satisfacție în MUNCĂ?

 

Related Post

There are 2 comments

  1. Pingback: Programul tău de 48 de zile spre cariera vocațională- Partea 2- Primele 10 zile – Consiliere Vocațională

  2. Pingback: Ce este munca? - Consiliere Vocationala

  3. Pingback: Programul tău de 48 de zile spre cariera vocațională- Partea a 3-a -zilele 11-15 - Consiliere Vocationala

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *