10 zile in care îți vei redescoperi CARIERA VOCAȚIONALĂ - Consiliere Vocationala

10 zile in care îți vei redescoperi CARIERA VOCAȚIONALĂ

440 0

10 zile in care îți vei redescoperi cariera vocațională

Cariera vocațională este foarte importantă atunci când vine vorba de satisfacție profesională, fericire și împlinire în planul muncii. Urmatoarele 10 zile in care îți vei redescoperi cariera vocațională sunt descrise mai jos.

Ziua 31. __ De acum încolo concentrează-te asupra locului SPRE care te îndrepți, nu asupra locului DIN CARE pleci. Concentrându-te pe locul DIN CARE vii, te poate face să acumulezi furie, indignare, amărăciune, descurajare și frustrare. Să clarifici SPRE ce te îndrepți, te ajută să eliberezi speranța, optimismul, îndrăzneala și entuziasmul.

Ziua 32. __ Citește articolul precedent. Consultă site-urile web relevante pentru intervalele salariale. Vei fi informat, la curent, entuziast și încrezător. Trebuie să știi că odată ce o companie te dorește și tu o dorești, ești în poziția de a negocia cu încredere.

Ziua 33. __ Imaginează-ți munca spre care te îndrepți ca fiind o activitate sacră – expresia perfectă a ceea ce îți este menit să faci. Cum te-ai simți la sfârșitul zilei după o astfel de muncă? Cum ți-ar schimba viața?

Ziua 34. __ Efectuați apeluri telefonice de urmărire pentru al doilea set de CV-uri. Continuă să programezi interviuri cu factori de decizie.

Ziua 35. __ Gândește-te la cineva pe care cunoști și care a „eșuat” la ceva, dar care apoi a reușit cu mare succes. Contactează persoana respectivă și întreab-o despre experiența respectivă. Acum citeste articolul “Numărătoarea inversă până la locul de muncă pe care îl iubesc” , adică articolul precedent.

Ziua 36. __ Ai ceea ce îți trebuie? Distrează-te revizuind cele 10 tipuri diferite de muncă. Vezi dacă ai reuși să lucrezi în mai multe domenii diferite. Imaginează-ți că lucrezi chiar și în câteva domenii în care nu ai experiență sau pregătire. Doar deschide-ți gândirea în fața posibilităților.

Citeste  PROGRAMUL tău de 48 de zile spre CARIERA VOCAȚIONALĂ- Partea 1

Ziua 37. __ ​​Evaluează și ia decizii solicitând mai multe informații. Discută cu persoane care lucrează deja în companii potențiale.

Stabiliți contacte în legătură cu posibilitățile anterioare în legătură cu care încă nu s-a luat o decizie. Amintește-ți că lucrurile se schimbă repede și ți-ai creat o poziție de notorietate pentru multe companii. Poți face o scurtă trecere în revistă a oricăror posibilități pe care le-ai provocat.

10 zile in care îți vei redescoperi cariera vocațională

Ziua 38. __ Notează 10 feluri de muncă la care te poți gândi, pentru care persoana este plătită pentru rezultate, mai degrabă decât pentru timp. (De exemplu: artistul, medicul dentist, tipul care tunde iarba, etc.) Ideea de a fi plătit pentru rezultate te sperie sau te atrage? Ai putea plăti o persoană care a pune cărămizi pentru noua ta veranda cu 5 ron pe cărămidă, mai degrabă decât la un tarif orar. Sau un designer grafic cu 300 ron pentru un nou design al coperții cărții, mai degrabă decât să îl plătești cu 100 ron pe oră. Enumeră tipurile de muncă pe care ai fi dispus să le faci numai pe baza rezultatelor.

Ziua 39. __ Scrie despre un moment când ți-ai asumat un „risc”. De ce a fost riscant? Dacă te deplasezi spre ceva ce ți se potrivește, consideri că acesta este un „risc”? De ce? Ar putea fi o mișcare solidă care te apropie pur și simplu de locul de muncă pe care-l iubești – caz în care pasiunea ta va depăși orice teamă de risc pe care o poți avea?

Ziua 40. __ Ce abilități unice ai, care pot sta la baza propriei tale afaceri (scrierea, desenul, analiza, cântatul, șofatul, gândirea, crearea, construirea, proiectarea, etc.)?

Dacă ți-am dat de gândit, stay tuned, că în scurt timp revin cu ultimele zile din programul tău de 48 de zile pentru redescoeprirea carierei.

Related Post

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *