48 de zile către CARIERA VOCAȚIONALĂ: zilele 42-48 din programul de pregătire pentru o carieră de SUCCES - Consiliere Vocationala

48 de zile către CARIERA VOCAȚIONALĂ: zilele 42-48 din programul de pregătire pentru o carieră de SUCCES

421 0

48 de zile către cariera vocațională: zilele 42-48 din programul de pregătire pentru o carieră de succes

Citește ultimele articole pentru a te familiariza cu acest program! Le gasești aici , aici precum și aici. Vei putea citi în continuare programul pentru zilele următore de pregătire pentru o carieră de succes-48 de zile către cariera vocațională: zilele 42-48 din programul de pregătire pentru o carieră de succes

Ziua 42 __ Fă o listă cu 20 de idei pentru afacerile pe care le poți face pe cont propriu. Modul de a face mai mulți bani este să găsești o modalitate de a fi de folos mai mult. Să nu crezi că poți lua de la un angajator și apoi să dai înapoi celor care au nevoie. Nu funcționează așa. Dacă oferi și ești de folos tot timpul, aceasta va accelera calea spre succes. Scrie 3 lucruri pe care le faci deja pentru a fi de folos altora. Cum ai putea extinde aceste lucruri?

Ziua 43 __  Ce idee ai care ar putea fi propria ta mină de diamante?

Ziua 44__ Revezi lista ta de 20 de idei. Dacă trebuie să te extinzi, continuă și enumeră mai multe. Modul de a găsi o idee grozavă este să ai mai întâi o mulțime de idei. Acum, restrânge lista la cele mai bune 3 sau 4, în funcție de ceea ce „ți se potrivește” cel mai bine din ziua 17. Fă câteva cercetări suplimentare despre cum poți începe cu aceste 3 sau 4 idei.

Ziua 45 __ Astăzi, reflectă asupra obiectivelor și începe să „vezi” munca care reflectă viața pe care ți-o dorești, mai degrabă decât să permiți muncii să definească viața pe care o ai. Chiar poți face o muncă care contează chiar dacă recunoști că munca este pur și simplu o componentă a unei vieți reușite. Scrie 2 fraze care descriu gândurile tale despre succesul tău „în viață”.

Citeste  Abordarea SITUAȚIILOR de CRIZĂ in cazul familiilor cu copii cu DIZABILITATI

Ziua 46 __ Identifică o decizie pe care trebuie să o iei într-un domeniu al vieții tale care nu are legătură cu munca.

Doar treci prin procesul din Ziua 9 și ia decizia de astăzi. Vei fi uimit de cât de eliberat te vei simți pentru că ai făcut acest lucru. Acum completează răspunsurile la întrebările “Numărătoarea inversă până la locul de muncă pe care îl iubesc” de la sfârșitul primului articol.

Ziua 47 __ ​​Mergi cu un milionar la prânz astăzi. Vei fi surprins să afli cât de disponibil poate fi. Spune-i că ești pe o cale nouă și că dorești un sfat. Unii oameni îți pot spune că nu poți face ceea ce vrei să faci. Dar un milionar te va încuraja să îți îndeplinești visele. Una dintre caracteristicile distinctive ale oamenilor de succes este că aceștia petrec timp cu acei oameni care au deja performanțe la niveluri înalte. Și asigură-te că plătești pentru prânz.

Ziua 48 __ Fă-ți planul final și ÎNCEPE- NU TE UITA ÎNAPOI TIMP DE UN AN. Trebuie să fii dedicat. Dacă nu crezi cu totul în ceea ce faci, nimeni altcineva nu o va face. Angajează-te în fața alegerii concentrate, satisfăcătoare și direcționate.

Vezi acest lucru ca pe următorul „sezon” al vieții tale.

Felicitări pentru că ai ales o muncă care te împlinește, semnificativă și profitabilă!

 

 

Related Post

Ce este MUNCA?

Posted by - aprilie 5, 2019 0
Ce este munca?   Atunci cand esti stapan pe viata ta, faci distinctie intre lucrarea, munca si timpul liber, minte…

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *